Close
RSS

Blog

Utilizarea optima a foliei agrotextil
Utilizarea optima a foliei agrotextil

Folia agrotextila este un material popular utilizat in agricultura pentru a oferi protectie plantelor si solului impotriva factorilor externi precum vantul, ploile si radiatiile UV. Acest material poate fi utilizat pentru a creste randamentul culturilor, protejand plantele si solul si creand un mediu controlat pentru crestere.

Cine si de ce foloseste sere si solarii profesionale?
Cine si de ce foloseste sere si solarii profesionale?

Cu siguranta ati auzit ca persoanele care se ocupa de agricultura folosesc sere si solarii profesionale. Ei bine, un solar reprezinta o constructie care are scopul de a oferi protectie plantelor. Se foloseste cu scopul de a mari perioada de producere a fructelor, a legumelor si a florilor.

Solariile profesionale care se folosesc pentru culturile de legume si flori sunt constructii speciale. Acestea au scopul de a oferi cele mai bune conditii de vegetatie pe tot parcursul unui an de zile, indiferent de conditiile si fenomenele meteorologice din mediul exterior.

Cine are nevoie de o folie solar profesionala?
Cine are nevoie de o folie solar profesionala?

A alege o folie solar profesionala nu este o misiune tocmai usoara pentru agricultori. Intr-adevar, cu ajutorul acesteia va fi creat un mediu proprice pentru cultivarea legumelor sau chiar si a plantelor aromatice. Trebuie luati insa in considerare si alti cativa factori foarte importanti.

Publicare articole SEO
Publicare articole SEO

Promovarea unei afaceri sau a unui site web prin publicarea advertoriale este cea mai eficienta forma de publicitate. Cele mai puternice advertoriale (articole platite) sunt cele plasate pe site-uri mari din romania, cum ar fi a1.ro, Adevarul.ro, Ziare.com, Bzi.ro, etc….

Crearea strategiei SEO
Crearea strategiei SEO

Google evolueaza constanta si, odata cu el, algoritmii acestuia. Obiectivul sau in momentul de fata este acela de a intelege intentia utilizatorilor: la ce se asteapta acestia, care le sunt interesele si, cel mai specific, care sunt rezultatele cautarilor care i-ar ajuta cel mai mult.

Arhiva blog