Close
Inapoi la postari

Cine are nevoie de o folie solar profesionala?

Cine are nevoie de o folie solar profesionala?

Agricultorii sunt cei care isi indreapta atentia spre o folie solar profesionala atunci cand doresc sa-si schimbe serele. De asemenea, o astfel de folie pentru solar poate fi la fel de utila pentru persoanele care doresc sa se apuce de agricultura.

De ce folie solar profesionala?

Persoanele care nu au experienta in agricultura se intreaba de ce ar trebui sa aleaga o folie solar profesionala. Ei bine, aceasta folie are rolul de a acoperi solarul sau sera din curte sau de pe camp.

Rezultatele vor fi exceptionale. Legumele vor fi protejate de factorii daunatori dar si de conditiile meteo nefavorabile. Aici ne referim printre altele si la ploile acide. Crescand si dezvoltandu-se intr-o sera sau intr-un solar cu o astfel de acoperire, legumele vor fi mult mai gustoase.

O astfel de folie solar profesionala poate sa usureze considerabil munca agricultorilor. Acest lucru este posibil dat fiind faptul ca minimizeaza considerabil efectele negative ale fenomenelor meteo negative sau ale daunatorilor.

Ce trebuie stiut despre folia profesionala pentru solar?

A alege o folie solar profesionala nu este o misiune tocmai usoara pentru agricultori. Intr-adevar, cu ajutorul acesteia va fi creat un mediu proprice pentru cultivarea legumelor sau chiar si a plantelor aromatice. Trebuie luati insa in considerare si alti cativa factori foarte importanti.

Trebuie asadar sa fie instalata o izolatie foarte buna. Folia de solar achizitionata trebuie sa fie profesionala si foarte rezistenta. Aceasta trebuie sa poata sa mentina sera calda pe timpul iernii.

In plus, pe timpul verii trebuie precizat ca trebuie sa fie ridicate lateralele de la folia solar pentru o mai buna circulatie a aerului. Acest lucru este necesar si pentru a putea avea loc polenizarea florilor.

Conform studiilor, 85% din caldura din sera se va pierde pe timp de noapte iar fluctuatiile de temperatura pot fi daunatoare pentru plante.

Este foarte important de precizat ca o folie de solar de calitate actioneaza cu scopul de a reflecta lumina directa a soarelui. Are de asemenea si rolul de a dispersa caldura si lumina in cel mai eficient mod in toata sera.

Din aceste motive, este deosebit de important sa va asigurati ca alegeti cea mai buna folie solar de pe piata. Astfel puteti sa scapati de umiditate datorita evitarii excesului de condens. Acest exces de condens poate fi daunator pentru cultivarea plantelor.

Comentarii
Scrie un comentariu Inchide formularul